Beiskolázási hírek

2015.08.21 20:55

Beiskolázási segély – támogatás iskolakezdéshez

Beiskolázási segély – támogatás iskolakezdéshez

Számos támogatás létezik az iskolakezdés anyagi nehézségeinek megkönnyítéséhez, némelyek nagyon jól ismeretek, mások kevésbé.A beiskolázási segély az egyik legkevésbé ismert támogatás.Egy támogatási forma, melyet a helyi önkormányzattól tudsz igényelni amennyiben elérhető az adott önkormányzatnál!

Nagyon fontos, hogy minden önkormányzat saját maga szabályozza, hogy egyáltalán tud-e ilyen támogatást adni, és milyen feltételekkel.

A határidők változnak, általában augusztus vége és szeptember vége között, de van, olyan önkormányzat is ahol egészen 2015. október 31-ig igényelheted a beiskolázási segélyt.Ne maradj le róla.Ha csak pár ezer forintot kapsz az is pénz, és jól jöhet, hogy kipótoljon valamit.

Beiskolázási segélyt nem minden önkormányzat ad, nem kötelező támogatás csupán adható. Itt felsorolunk néhány önkormányzatot, melyeknél biztosan van beiskolázási segély.A teljesség igénye nélkül : Óbuda, Hegyidéki önkormányzat, Újhartyán, Lipótváros, Jánosháza, Gyál, Soroksár, Csanádapáca, Vác, Sümeg stb. Mindenki érdeklődjön a helyileg illetékes önkormányzatnál, hogy náluk van – e beiskolázási segély és ha igen milyen feltételeknek kell megfelelni a támogatás igénylőjének.

Forrás: https://palyazatfigyelo.info/2015/07/22/beiskolazasi-segely-tamogatas-iskolakezdeshez.php